Ontdek het geheim
van een gezonde huid


Bekijk hier ons assortiment


SHOPMAAK AFSPRAAK

GRATIS VERZENDING BOVEN € 75,00

UW BESTELLING BINNEN 2 WERKDAGEN VERZONDEN

BESTEL MET KORTING ONLINE

Bindweefselmassage

Wij werken met verschillende huidverbeterende producten

Bindweefselmassage is een diepe massage met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. Door de massage wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot meer collageen aanmaak wat resulteert in een stevigere huid met minder lijntjes.

Na de bindweefselmassage wordt er altijd afgesloten met een lymfedrainage om de vrijgekomen afvalstoffen mooi af te voeren waardoor u het mooiste resultaat behaald. De duur van de behandeling is dan ook ongeveer 75 minuten.

Samen met de huidspecialiste zal er een behandelplan opgesteld worden hoe vaak u een massage moet ondergaan om een optimaal resultaat te behalen. Vaak wordt er gestart met een kuur van 6-12 behandelingen voor het meest optimale resultaat.

Wilt u een vrijblijvend advies en een afspraak maken?

MAAK AFSPRAAK

“You can be gorgeous at thirty, charming at forty and irristitable
for the rest of your life” - Coco Chanel-

Het is weer tijd voor uw Environ Cool Peel-kuur

De Environ Cool Peel-kuur vernietigt bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen. Uw huid wordt zuiverder en zal gladder aanvoelen. De Cool Peel is ideaal voor een huid met lijntjes, rimpels, een ruwe huid of probleemhuid.
De kuur bestaat uit 3 behandelingen en kost slechts € 270,00
Boek nu uw Environ Cool Peel-kuur

“Wat is het advies na een botoxbehandeling?”

Na een botox behandeling raden wij het af om het eerste uur te gaan slapen of liggen. Tevens adviseren wij om de eerste 48 uur niet te intensief te sporten of naar een sauna of zonnebank te gaan. Als laatste het advies een kleine week geen diepe schoonheidsbehandelingen te ondergaan zoals peelings, laser of micro-needling. Mogelijke bijwerkingen kunnen zijn roodheid, zwelling, blauwe plek of kortdurend wat hoofdpijn. Het resultaat van de botox zal na ongeveer 2-7 dagen zichtbaar zijn.
MAAK AFSPRAAK