Ontdek het geheim
van een gezonde huid


Bekijk hier ons assortiment


SHOPMAAK AFSPRAAK

GRATIS VERZENDING BOVEN € 75,00

UW BESTELLING BINNEN 2 WERKDAGEN VERZONDEN

BESTEL MET KORTING ONLINE

Huidverbeterende behandelingen

Wij werken met verschillende huidverbeterende producten

Huidverbeterende behandelingen

Bij SkinDoctor wordt gewerkt met verschillende huidverbeterende producten. Deze producten zijn alle wetenschappelijk onderbouwd en alleen voor artsen toegankelijk. Dit wil zeggen dat de werking ervan wel degelijk is aangetoond.
Wanneer u wilt starten met een huidverbeterend programma zal tijdens een intake gesprek bekeken worden welk product het beste bij uw huid past en welke behandelingen er eventueel gestart kunnen worden om een nog beter en sneller resultaat te behalen.

Denk bijvoorbeeld aan huidproblemen als acne, rosacea, melasma (zwangerschapsmasker), andere pigmentproblemen van de huid en uiteraard anti-aging programma’s.

Acne behandeling

Acne is een veel voorkomend probleem waar ongeveer 85-100% van de mensen ooit mee te maken krijgt . Aan de basis van het ontstaan van puistjes of acne ligt een overmatige talgproductie.
Wanneer het talg niet gelijkmatig kan afvloeien ontstaat, er mede onder invloed van opstapeling van oude huidcellen, een verstopte porie. De proprioni bacterie geeft hierbij een ontsteking in die verstopte porie en dit resulteert uiteindelijk in het ontstaan van puistjes.

Bij SkinDoctor wordt door een zeer ervaren en acne gespecialiseerde schoonheidsspecialiste een op maat acne behandeling toegepast, dit omdat niet iedere vorm van acne hetzelfde is.

Pigmentbehandeling

Pigment of ouderdomsvlekken komen veel voor. De meeste mensen vanaf middelbare leeftijd hebben wel één of meer van deze plekken op hun huid. Maar ook op jongere leeftijd kan men hier last van hebben, denk bijvoorbeeld aan het krijgen van een zwangerschapsmasker welke niet meer weg gaat. De meeste pigmentvlekken ontstaan vooral op een huid dat veelvuldig is blootgesteld aan de zon zoals, handruggen, decolleté en het gezicht.

Laat u bij SkinDoctor vrijblijvend adviseren welke behandeling voor uw vlekken het meeste geschikt is, dit is namelijk van vele factoren afhankelijk. Onder andere middels diverse peelings en Cosmelan kunt u succesvol van uw probleem afkomen.

Medische peelings

(Medische) peelings worden zeer succesvol ingezet bij verschillende huidproblemen waaronder; pigmentproblemen, acne, (acné)littekens, beginnende rimpels en voor verbetering van uw huidtextuur en als anti-aging.
Er wordt gekeken welke peeling voor uw huidprobleem het meest geschikt is en dan zal er een behandelplan met u gemaakt worden. Wij werkenmet peelings welke uitsluitend door ervaren artsen en huidspecialistes uitgevoerd mogen worden waaronder Glycolzuur- , salicylzuur-, lactaatzuur en TCA peeling.

De diepte van de peeling varieert waardoor er voor ieder probleem een geschikte peeling is.

TCA peeling

Een TCA peeling is een chemische peeling welke de huidstructuur verbeterd, oneffenheden verminderd en de kleur egaliseert.

Bij SkinDoctor wordt er met twee sterkte TCA peelings gewerkt, de easy TCA en de strong TCA. Samen met de arts en huidspecialiste wordt bepaald welke voor u en uw huid het meest geschikt is.

De effecten vaan de TCA peeling zijn:

  • een frissere uitstraling
  • verbetering van de huidstructuur en het verfijnen van de poriën
  • verminderen van de lijntjes en rimpels
  • verminderen van pigmentvlekken

Alles tezamen dus een verbeterde conditie van uw huid.

Wilt u een vrijblijvend advies en een afspraak maken?

MAAK AFSPRAAK

“You can be gorgeous at thirty, charming at forty and irristitable
for the rest of your life” - Coco Chanel-

Het is weer tijd voor uw Environ Cool Peel-kuur

De Environ Cool Peel-kuur vernietigt bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen. Uw huid wordt zuiverder en zal gladder aanvoelen. De Cool Peel is ideaal voor een huid met lijntjes, rimpels, een ruwe huid of probleemhuid.
De kuur bestaat uit 3 behandelingen en kost slechts € 270,00
Boek nu uw Environ Cool Peel-kuur

“Wat is het advies na een botoxbehandeling?”

Na een botox behandeling raden wij het af om het eerste uur te gaan slapen of liggen. Tevens adviseren wij om de eerste 48 uur niet te intensief te sporten of naar een sauna of zonnebank te gaan. Als laatste het advies een kleine week geen diepe schoonheidsbehandelingen te ondergaan zoals peelings, laser of micro-needling. Mogelijke bijwerkingen kunnen zijn roodheid, zwelling, blauwe plek of kortdurend wat hoofdpijn. Het resultaat van de botox zal na ongeveer 2-7 dagen zichtbaar zijn.
MAAK AFSPRAAK