Ontdek het geheim
van een gezonde huid


Bekijk hier ons assortiment


SHOP

GRATIS VERZENDING BOVEN € 75,00

OP WERKDAGEN VOOR 15.00 UUR BESTELD, VANDAAG VERZONDEN

BESTEL MET KORTING ONLINE

Botuline Toxine A (Botox)

Medisch & Cosmetisch

Medisch

Botox wordt behalve voor cosmetische doeleinden ook zeer succesvol ingezet bij tandenknarsen, overmatig zweten en bij migraine. Bij bv overmatig zweten onder de oksels worden middels vele kleine prikjes de zweetklieren uitgeschakeld waardoor u daar niet meer zult transpireren. Omdat slechts 2 % van alle zweetklieren wordt uitgeschakeld zult u niet elders meer gaan zweten. Het effect van deze behandeling houdt gemiddeld 8-12 maanden aan.

Cosmetisch

Botox is van oorsprong een geneesmiddel. Het wordt al enkele jaren zeer succesvol in de cosmetische geneeskunde toegepast. Botox wordt gebruikt om de spier te ontspannen waardoor rimpels verminderen. Het wordt onder andere gebruikt voor de behandeling van dynamische rimpels, zoals voorhoofdsrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes. Het resultaat is een zachtere, natuurlijke uitstraling met behoud van uw normale mimiek.
Uitgevoerd door onze ervaren artsen is het een volkomen veilige en doelgerichte behandeling. Het effect is na ongeveer 5 dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 3 tot 6 maanden aan.

Wilt u een vrijblijvend advies en een afspraak maken?

MAAK AFSPRAAK

“You can be gorgeous at thirty, charming at forty and irristitable
for the rest of your live” – Coco Chanel-

Het is weer tijd voor uw Environ Cool Peel-kuur

De Environ Cool Peel-kuur vernietigt bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen. Uw huid wordt zuiverder en zal gladder aanvoelen. De Cool Peel is ideaal voor een huid met lijntjes, rimpels, een ruwe huid of probleemhuid.
De kuur bestaat uit 3 behandelingen en kost slechts € 270,00
Boek nu uw Environ Cool Peel-kuur

“Wat mag ik niet voor of na mijn botox behandeling?”

Beschikbaar maar het merendeel heeft te lijden gehad van wijzigingen in een of andere vorm, door ingevoegde humor of willekeurig gekozen woorden die nog niet half.
MAAK AFSPRAAK