Ontdek het geheim
van een gezonde huid


Bekijk hier ons assortiment


SHOP

GRATIS VERZENDING BOVEN € 75,00

OP WERKDAGEN VOOR 15.00 UUR BESTELD, VANDAAG VERZONDEN

BESTEL MET KORTING ONLINE

Microneedling

Wij werken met verschillende huidverbeterende producten

Bij SkinDoctor wordt gewerkt met de GoldPen. De GoldPen is het meest nieuwe en professionele systeem op het gebied van microneedling. Met behulp van hyaluronzuur en speciale op uw huid(probleem) aangepaste oplossingen wordt uw huid behandeld.

Middels zeer fijne naaldjes worden er gecontroleerde microgaatjes in de bovenste huidlaag aangebracht. Hierdoor komen groeifactoren vrij welke de aanmaak van elastine en collageen stimuleert. De huid krijgt een intensieve boost, een directe opfrissing en uiteindelijk een nieuwe structuur in optimale conditie.

De microneedling behandeling is zeer geschikt bij huidverslapping, tegen fijne lijntjes en rimpels,(acne) littekens , zonbeschadigingen, pigmentproblemen en bij een grove huidstructuur met vergrote poriën.

Het eindresultaat is niet direct zichtbaar omdat de huid tijd nodig heeft collageen en elastine aan te maken.

Samen met de huidspecialiste zal er bepaald worden welke diepte en welke producten er gebruikt zullen worden tijdens de behandeling. Vaak wordt er gewerkt met hyaluronzuur om de glans te bevorderen en ampullen om de collageen aanmaak nog meer te stimuleren. Vaak wordt er gestart met een kuur van 4-8 behandelingen om het meest optimale resultaat te behalen.

Wilt u een vrijblijvend advies en een afspraak maken?

MAAK AFSPRAAK

“You can be gorgeous at thirty, charming at forty and irristitable
for the rest of your live” – Coco Chanel-

Het is weer tijd voor uw Environ Cool Peel-kuur

De Environ Cool Peel-kuur vernietigt bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen. Uw huid wordt zuiverder en zal gladder aanvoelen. De Cool Peel is ideaal voor een huid met lijntjes, rimpels, een ruwe huid of probleemhuid.
De kuur bestaat uit 3 behandelingen en kost slechts € 270,00
Boek nu uw Environ Cool Peel-kuur

“Wat mag ik niet voor of na mijn botox behandeling?”

Beschikbaar maar het merendeel heeft te lijden gehad van wijzigingen in een of andere vorm, door ingevoegde humor of willekeurig gekozen woorden die nog niet half.
MAAK AFSPRAAK