Ontdek het geheim
van een gezonde huid


Bekijk hier ons assortiment


SHOP

GRATIS VERZENDING BOVEN € 75,00

OP WERKDAGEN VOOR 15.00 UUR BESTELD, VANDAAG VERZONDEN

BESTEL MET KORTING ONLINE

Skinboosters

(restylane en Stylage hydro & hydromax)

De skinbooster behandeling is een behandeling om de er huid frisser uit te laten zien en optimaal te hydrateren. Tevens worden skinboosters zeer succesvol ingezet bij acne littekens om de diepte te verzachten.

Door het toedienen van kleine injecties met hyaluronzuur stimuleren we de huid om meer collageen en elastine aan te maken.

Skinboosters zijn met name geschikt voor het gezicht, de hals en het decollete en onder de ogen en om lippen mooi te hydrateren zonder volume te geven.

Samen met de arts wordt het behandelplan opgesteld, voor het optimale eindresultaat zal er na 4 weken een tweede behandeling plaatsvinden en nog een derde na 8 weken.

Wilt u een vrijblijvend advies en een afspraak maken?

MAAK AFSPRAAK

“You can be gorgeous at thirty, charming at forty and irristitable
for the rest of your live” – Coco Chanel-

Het is weer tijd voor uw Environ Cool Peel-kuur

De Environ Cool Peel-kuur vernietigt bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen. Uw huid wordt zuiverder en zal gladder aanvoelen. De Cool Peel is ideaal voor een huid met lijntjes, rimpels, een ruwe huid of probleemhuid.
De kuur bestaat uit 3 behandelingen en kost slechts € 270,00
Boek nu uw Environ Cool Peel-kuur

“Wat mag ik niet voor of na mijn botox behandeling?”

Beschikbaar maar het merendeel heeft te lijden gehad van wijzigingen in een of andere vorm, door ingevoegde humor of willekeurig gekozen woorden die nog niet half.
MAAK AFSPRAAK